Συνεργασία με MEDICON SA

Καταχώρηση 2018/05/05

Medicon Hellas                      

 

Η BIOTECH - SUPPORT έχει την τιμή να ανακοινώνει την συνεργασία της στον τομέα παροχής συστημάτων επεξεργασίας νερου με την MEDICON SA , μια εταιρεία από τις μεγαλύτερες στον χώρο των διαγνωστικών . Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους και θα προσπαθήσουμε να είμαστε αντάξιοι της.

Περισσότερα

Απόκτηση ISO 9001:2015

Καταχώρηση 2018/02/01

Η εταιρία μας πιστοποιήθηκε κατά ISO 9001:2015 για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

 

Περισσότερα

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ISO 9001 : 2008

Καταχώρηση 2014/06/10

H bio Tech Support ξεκίνησε ήδη τις διαδικασίες σε συνεργασία με την εταιρεία ZESI για την απόκτηση ISO 9001:2008 μέχρι το Φθινόπωρο του 2014. Η απόκτηση  του ISO θα είναι άλλη μια απόδειξη των υψηλών στόχων που έχει θέσει η εταιρεία μας στον τομέα των υπηρεσιών.

Επίσης προβαίνουμε και σε κάθε ενέργεια που χρειάζεται από πλευράς μας ωστε να εξασφαλίσουμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις των προιόντων που εμπορευόμαστε και διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά.

Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Καταχώρηση 2014/05/28

Με χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία με την ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης των αναλυτών της σε όλη την χώρα.

Η ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ δραστηριοποιήται στο χώρο των elisa reader καθώς και σε ανοσολογικούς/βιοχημικούς αναλυτές 

www.ndd.gr

Περισσότερα

ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ BIOTECH SUPPORT

Καταχώρηση 2013/10/05

H Biotech support επεκτείνει τις δραστηριότητες της στον τομέα των Διαγνωστικών διευρύνοντας τις υπηρεσίες της και στους τομείς υποστήριξης των UPS της ΑΒΒΟΤΤ καθώς και στα συστήματα παραγωγής απιονισμένου νερού της ΜΕΝΑRINI DIAGNOSTICS.

Επίσης η εταιρεία μας δημιουργεί νέες συνεργασίες με μεγάλες διαγνωστικές μονάδες στον τομέα του υπερκάθαρου νερού όπως οι IN VITRO , LABOGEN , ΜΙΚΡΟΑΝΑΛΥΣΗ και άλλοι.

Περισσότερα

ΝΕΟ ΠΡΟΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΒΟΤΤ ΣΤΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Γ.Κ.Α. ¨Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ¨

Καταχώρηση 2012/11/14

Νέο προαναλυτικό σύστημα APS από την ABBOTT LABORATORIES εγκαταστάθηκε στο ΓΚΑ σε συνδυασμό με την πλήρη ανακαίνιση του βιοχημικού εργαστηρίου . Το σύστημα εγκαινιάστηκε στις 26 Οκτωβρίου και αποτελεί ένα πρότυπο αναλυτικό σύστημα για τα Ελληνικά αλλά και Ευρωπαικά δεδομένα.

Η BioTech Support έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο όλο εγχείρημα αναλαμβάνοντας τον τομέα της επεξεργασίας νερού τοποθετώντας 2 υπερσύγχρονα συστήματα prominent200 με δυνατότητα παραγωγής 400 λίτρων υπερκαθαρου νερου την ώρα καθώς και συστημάτων φίλτρανσης και αποσκλήρυνσης του νερού.

Επίσης η BioTech Support είχε συμμετοχη και στις εγκαταστασεις και μεταφορές των μηχανημάτων κατά την ανακαίνηση , εγχείρημα που κράτησε περίπου 3 μήνες .

Περισσότερα

Ανακοίνωση Συνεργασίας με ΑΒΒΟΤΤ LABORATORIES

Καταχώρηση 2012/11/11

H BioTech Support έχει την τιμη να συνεργάζεται στον τομέα της υποστήριξης των συστημάτων επεξεργασίας υπερ - καθαρου νερου στα Νοσοκομεία και τα Διαγνωστικα κέντρα όπου δραστηριοποιείται η ΑΒΒΟΤΤ LABORATORIES καθώς επίσης και στις ανακατασκευές (recondition) των αναλυτών της . Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε απο τον Απρίλιο του 2011.

Περισσότερα

Ανακοίνωση Συνεργασίας με ΜΕΝARINI DIAGNOSTICS

Καταχώρηση 2012/11/11

Eχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με την MENARINI DIAGNOSTICS στον τομέα επισκευής των UPS της εταιρείας.

Περισσότερα

 

 
Bio
Tech Support

 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της Ιατροτεχνολογικής υποστήριξης καθώς και στην επεξεργασία ύδατος

για Ιατρική αλλά και οικιακή χρήση.